Krevat

Duke treguar 14 nga 14 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 14 nga 14 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 105,900 Lekë

L
L
 • Krevat VIENAKrevat VIENA
  Ulje
  Krevat VIENA
  Regular price
  14,900 Lekë
  Regular price
  29,800 Lekë
  Sale price
  14,900 Lekë
  •Përmasat 96 x 89 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )•Ngjyra: E bardhë dhe lisi•I përshtatshëm për dyshek 90 x190 cm  
 • Krevat për fëmijë KENTKrevat për fëmijë KENT
  Ulje
  Krevat për fëmijë KENT
  Regular price
  33,900 Lekë
  Regular price
  67,800 Lekë
  Sale price
  33,900 Lekë
  •Krevat ideal që i vogli juaj të mund të flejë, të luajë ose të lexojë në të njëjtën kohë •Materiali i strukturës : dru pishë dhe dru MDF i përpunuar•Madhësia e dyshekut që mund të mbajë: 90 x ...
 • Krevat për fëmijë BIRDHOUSE
  Ulje
  Krevat për fëmijë BIRDHOUSE
  Regular price
  27,900 Lekë
  Regular price
  55,800 Lekë
  Sale price
  27,900 Lekë
  •Krevati ofron mundësinë e përdorimit deri në moshën 12 vjeçare•Krevati garanton një cilësi maksimale dhe jetëgjatësi•Përmasat: 174 x 110 x 84 cm
 • Krevat për fëmijë AIDEN
  Regular price
  27,900 Lekë
  Regular price
  55,800 Lekë
  Sale price
  27,900 Lekë
  •E përshtatshme për fëmijë 0-3 vjeç•Siguri maksimale•Përmasat: 89 x 128 x 67 cm
 • Krevat OSLOKrevat OSLO
  Ulje
  Krevat OSLO
  Regular price
  21,900 Lekë
  Regular price
  43,800 Lekë
  Sale price
  21,900 Lekë
  •Përmasa: 104 x 110 x 214 cm•Dizajn Skandinav•Cilësi maksimale
 • Krevat NORAKrevat NORA
  Ulje
  Krevat NORA
  Regular price
  23,900 Lekë
  Regular price
  47,800 Lekë
  Sale price
  23,900 Lekë
  •Përmasat 100 x 85 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia ) •Ngjyra: E bardhë dhe lisi
 • Krevat MONAKrevat MONA
  Ulje
  Krevat MONA
  Regular price
  31,900 Lekë
  Regular price
  63,800 Lekë
  Sale price
  31,900 Lekë
  •Përmasat 91 x 97 x 197 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )•Ngjyra: E bardhë•Teksturë natyrale e drurit•I përshtatshëm për dyshek 90 x190 cm  
 • Krevat MAGNUMKrevat MAGNUM
  Ulje
  Krevat MAGNUM
  Regular price
  105,900 Lekë
  Regular price
  211,800 Lekë
  Sale price
  105,900 Lekë
  •Funksional •Me kontenitor•Gjerësia :183/203 cm•Gjatësia (cm): 203 cm•Lartësia (cm): 124•I përshtatshëm për dyshek me përmasa 160x200 cm