Kuzhina

Kuzhina është zemra e shtëpisë, vendi ku krijohen shija të mrekullueshme dhe ku mësimet e trashëguara prej brezash përhapin aromën e gatimit.  Për fat të mirë, me koleksionin tonë të aksesoreve për kuzhinën, ju mund të krijoni një ambient të përsosur dhe të bëni gatimin një eksperiencë më të lehtë dhe më të këndshme.
Kuzhina
Duke treguar 47 nga 47 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 47 nga 47 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 8,990 Lekë

L
L
 • Set pjatash BELA, 20 pjesëSet pjatash BELA, 20 pjesë
  Ulje
  Set pjatash BELA, 20 pjesë
  Regular price
  1,890 Lekë
  Regular price
  4,790 Lekë
  Sale price
  1,890 Lekë
  Seti përmban: •Pjatancë (x 4), 27 cm •Pjatë ëmbëlsire (x 4), 21 cm •Pjatë e thellë (x 4), 20 cm •Filxhan (x 4), 200 ml •Pjatë filxhani (x 4) •Material:Porcelan
 • Tenxhere me kapak xhami
  Ulje
  Tenxhere me kapak xhami
  Regular price
  3,400 Lekë
  Regular price
  6,800 Lekë
  Sale price
  3,400 Lekë
  •Material alumini•Veshje graniti brenda/jashtë•Kapak xhami i tipit S (trashësia 4,5 mm)•Doreza të forta•Diametri 24cm, lartësia 11cm•Trashësia e poshtme: 2.7 mm•E përshtatshme për lavapjatë•E persh...
 • Tigan me kapak xhami
  Ulje
  Tigan me kapak xhami
  Regular price
  2,790 Lekë
  Regular price
  5,580 Lekë
  Sale price
  2,790 Lekë
  •Material alumini•Veshje graniti brenda/jashtë•Kapak xhami i tipit S (trashësia 4,5 mm)•Doreza të forta•Kapaciteti 2.2Lt•Diametri 18 cm•Trashësia e poshtme: 2.7 mm•E përshtatshme për lavapjatë•E pe...
 • Tenxhere me kapak xhami
  Ulje
  Tenxhere me kapak xhami
  Regular price
  2,690 Lekë
  Regular price
  5,380 Lekë
  Sale price
  2,690 Lekë
  •Material çelik - inoks•Kapaciteti 3.1Lt•Diametri 20 cm•Trashësia e poshtme: 3.8 mm•E përshtatshëm për lavapjatë•E pershtatshem për: gaz, elektrike, qeramike, induksion, halogjen, furre
 • Tigan për grill, 26 cm
  Ulje
  Tigan për grill, 26 cm
  Regular price
  2,190 Lekë
  Regular price
  4,380 Lekë
  Sale price
  2,190 Lekë
  •Materiali: alumini•Sipërfaqe që nuk ngjit•Përmasat: 26 x 26 x 4.2 cm
 • Tigan me kapak, 18 cm
  Ulje
  Tigan me kapak, 18 cm
  Regular price
  2,990 Lekë
  Regular price
  5,980 Lekë
  Sale price
  2,990 Lekë
  •Material alumini•Diametri: 18 cm•Vëllimi: 2,5 l•Trashësia: 3 mm
 • Tigan alumini, 28 cm
  Ulje
  Tigan alumini, 28 cm
  Regular price
  2,390 Lekë
  Regular price
  4,780 Lekë
  Sale price
  2,390 Lekë
  •Diametri: 28 cm•Rekomandohet larja me dorë
 • Tigan alumini, 20 cm
  Ulje
  Tigan alumini, 20 cm
  Regular price
  2,290 Lekë
  Regular price
  4,580 Lekë
  Sale price
  2,290 Lekë
  •Materiali: alumin•Vëllimi 800ml•Diametri: 20cm •Thellësia: 4cm•Gjatësia totale: 44cm