Pastrim

Duke treguar 19 nga 19 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 19 nga 19 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 3,490 Lekë

L
L
 • Furcë për enët x3
  Regular price
  519 Lekë
  Regular price
  Sale price
  519 Lekë
  •Përmasat: 28-30-11 cm•Sasia: 3 copë
 • Fshirëse për pelhurat
  Regular price
  389 Lekë
  Regular price
  Sale price
  389 Lekë
  •Përmasat: 55-142 cm
 • Peceta mikrofibër
  Regular price
  779 Lekë
  Regular price
  Sale price
  779 Lekë
  •Sasia: 5 copë•Përmasat: 30x30cm
 • Peceta mikrofibër
  Regular price
  969 Lekë
  Regular price
  Sale price
  969 Lekë
  •Sasia: 8 copë•Përmasat: 30x30cm
 • Kosh rrobash NATURAL
  Regular price
  2,590 Lekë
  Regular price
  Sale price
  2,590 Lekë
   •Përmasat: 33 x 60 x 39,5 cm •Kapaciteti: 35L
 • Kosh rrobash
  Regular price
  3,490 Lekë
  Regular price
  Sale price
  3,490 Lekë
   •Kornizë e fortë prej druri e bërë nga bambu •Material i qëndrueshëm me një pamje elegante dhe natyrale •Përmasat: 60 x 60 x 33 cm
 • Kovë e palosshme
  Regular price
  1,190 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,190 Lekë
   •Kapaciteti: 10 litra •Përmasat: 32 x 24.5 cm
 • Kovë e palosshme
  Regular price
  1,090 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,090 Lekë
   •Kapaciteti: 6 litra •Ngjyra: Gri •Përmasat: 37.5 x 14 cm