Aksesorë makinash

Filtro

Filtro

Disponueshmëria
Çmimi

L
L
 • Karikues makine
  779 Lekë
  779 Lekë
  •Ky karikues shumë funksional i makinës është i pajisur me tre portë të dobishme USB•Është i pajisur me USB C dhe 2 USB A
 • Jastëk për qafën
  519 Lekë
  519 Lekë
  •A vuani shpesh nga dhimbja e qafës ose e kokës dhe mund të përdorni pak relaksim? Atëherë ky jastëk për qafën dhe kokën është i përshtatshëm për ju•Mund të përdoret edhe gjatë udhëtimeve