Multimedia

Duke treguar 4 nga 4 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 4 nga 4 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 1,495 Lekë

L
L
 • Dritë LED
  Regular price
  889 Lekë
  Regular price
  0 Lekë
  Sale price
  889 Lekë
  •Rikarikohet me USB•Mbajtëse telefoni fleksibël•Në 11 nivele ndriçimi•Diameter 25 cm
 • Tripod
  Regular price
  1,495 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,495 Lekë
  •Funksionon me Bluetooth,përmban një telekomandë të lëvizshme•Për të bërë foto dhe video, shtypni butonin në telekomandë•E rrotullueshme 120°•Zgjatet nga 19-70 cm
 • Mbajtës për telefonin
  Regular price
  519 Lekë
  Regular price
  Sale price
  519 Lekë
  •Mbajtësja ka një kokë të rrotullueshme, falë së cilës mund ta rregulloni telefonin në pozicione vertikale dhe horizontale 
 • Mbajtës për telefonin
  Regular price
  339 Lekë
  Regular price
  Sale price
  339 Lekë