Mbajtës për telefonin

Regular price
519 Lekë
Regular price
Sale price
519 Lekë

Sku : 8711252267784

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

•Mbajtësja ka një kokë të rrotullueshme, falë së cilës mund ta rregulloni telefonin në pozicione vertikale dhe horizontale