Varëse rrobash

Duke treguar 7 nga 7 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 7 nga 7 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 3,990 Lekë

L
L
 • Varëse rrobash
  Regular price
  2,495 Lekë
  Regular price
  Sale price
  2,495 Lekë
  •Përmasat: 75 x 42 x 93-158 cm•Shufra e dyfishtë•Me rrota
 • Hapëse Rrobash
  Regular price
  3,990 Lekë
  Regular price
  Sale price
  3,990 Lekë
  •Përmasat: 57x80x165 cm•Me 3 rafte  
 • Varëse rrobash
  Regular price
  3,400 Lekë
  Regular price
  Sale price
  3,400 Lekë
  •Ngjyra: E zezë•Materiali: Hekur•Përmasat:  80 x 44 x 145 cm  
 • Varëse rrobash dyshe
  Regular price
  1,690 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,690 Lekë
   •Lartësia e rregullueshme 90 deri në 160 cm •Rafti i rrobave ka dy shufra me gjatësi të zgjatshme deri në 160 cm. •Rrotat në fund të raftit e bëjnë më të lehtë lëvizjen e tij•Përmasat:  80 x 42 x ...
 • Mbajtëse rrobash/garderobë LIDIA
  Regular price
  2,490 Lekë
  Regular price
  Sale price
  2,490 Lekë
  •Përmasat: 75x46x160 cm •Materiali: Strukturë pëlhurë dhe kornizë çeliku të fortë•Me hapje me zinxhir•Ka një raft të sipërm dhe një varëse për të varur rrobat•I lëvizshëm dhe shumë i lehtë  
 • Varëse rrobash prej druri
  Regular price
  640 Lekë
  Regular price
  Sale price
  640 Lekë
  •Ngjyra: E zezë
 • Varëse rrobash prej druri
  Regular price
  1,390 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,390 Lekë
  •Sasia: 4 copë