Palestër

Duke treguar 29 nga 29 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 29 nga 29 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 3,465 Lekë

L
L
 • Girë 4 kg
  Regular price
  1,495 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,495 Lekë
  •Pesha: 4 kg
 • Girë 2 kg
  Regular price
  1,139 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,139 Lekë
  •Përmasat: 18 x 15 x 20 cm
 • Paisje fitnesi
  Regular price
  1,139 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,139 Lekë
  •Sasia: 2 copë
 • Paisje fitnesi
  Regular price
  1,495 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,495 Lekë
  •I lehtë për t'u montuar•Synon abs dhe muskujt e barkut - tonifikon dhe forcon muskujt e barkut, krahëve dhe shpinës për të ndihmuar në ndërtimin e muskujve të fortë të ngushtë të bërthamës dhe bar...
 • Paisje fitnesi
  Regular price
  1,495 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,495 Lekë
  •Tonifikon barkun, krahët, shpatullat dhe krahët•Përmasat: 31.5 x 16.5 x 16.5 cm•Pesha: 743gr
 • Pajisje fitnes për krahet
  Regular price
  889 Lekë
  Regular price
  Sale price
  889 Lekë
  •Seti përbëhet nga 2 copë•Është një mjet fitnesi që përdoret për të trajnuar dhe forcuar duart, gishtat dhe parakrahët•Mund të jetë i dobishëm për atletët, muzikantët, njerëzit me lëndime të duarve...
 • Tapet për joga
  Regular price
  1,995 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,995 Lekë
  •Përmasat: 61x173x0,3 cm 
 • Paisje për fitnes
  Regular price
  1,139 Lekë
  Regular price
  Sale price
  1,139 Lekë
  •Paketimi përmban një set me 2 pesha nga 500 gr secila•Përmasat: 24x8.5 cm•Ngjyra blu