Paisje fitnesi

Regular price
1,495 Lekë
Regular price
Sale price
1,495 Lekë

Sku : 8711252268590

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Tonifikon barkun, krahët, shpatullat dhe krahët
•Përmasat: 31.5 x 16.5 x 16.5 cm
•Pesha: 743gr