Tigan

Duke treguar 7 nga 7 produkte
Filtro

Filtro

Duke treguar 7 nga 7 produkte

Disponueshmëria
Çmimi

The highest price is 6,490 Lekë

L
L
 • Tigan, 40 cmTigan, 40 cm
  Ulje
  Tigan, 40 cm
  Regular price
  6,490 Lekë
  Regular price
  12,980 Lekë
  Sale price
  6,490 Lekë
  •Tensioni i funksionimit: 220 V - 240 V, 50-60Hz•Konsumi i energjisë: 1500 vat•Diametri: 40 cm
 • Tigan alumini, 20 cm
  Ulje
  Tigan alumini, 20 cm
  Regular price
  2,290 Lekë
  Regular price
  4,580 Lekë
  Sale price
  2,290 Lekë
  •Materiali: alumin•Vëllimi 800ml•Diametri: 20cm •Thellësia: 4cm•Gjatësia totale: 44cm
 • Tigan alumini, 28 cm
  Ulje
  Tigan alumini, 28 cm
  Regular price
  2,390 Lekë
  Regular price
  4,780 Lekë
  Sale price
  2,390 Lekë
  •Diametri: 28 cm•Rekomandohet larja me dorë
 • Tigan me 3 dizajne, 24x5 cmTigan me 3 dizajne, 24x5 cm
  Ulje
  Tigan me 3 dizajne, 24x5 cm
  Regular price
  1,090 Lekë
  Regular price
  2,180 Lekë
  Sale price
  1,090 Lekë
  •Diametri: 24 cm•Lartësia: 5 cm•Materiali: Çelik inox•Ngjyrat: e kuqe, e zezë, dhe e bardhë
 • Tigan me kapak xhami
  Ulje
  Tigan me kapak xhami
  Regular price
  2,790 Lekë
  Regular price
  5,580 Lekë
  Sale price
  2,790 Lekë
  •Material alumini•Veshje graniti brenda/jashtë•Kapak xhami i tipit S (trashësia 4,5 mm)•Doreza të forta•Kapaciteti 2.2Lt•Diametri 18 cm•Trashësia e poshtme: 2.7 mm•E përshtatshme për lavapjatë•E pe...
 • Tigan me kapak, 18 cm
  Ulje
  Tigan me kapak, 18 cm
  Regular price
  2,990 Lekë
  Regular price
  5,980 Lekë
  Sale price
  2,990 Lekë
  •Material alumini•Diametri: 18 cm•Vëllimi: 2,5 l•Trashësia: 3 mm
 • Tigan për grill, 26 cm
  Ulje
  Tigan për grill, 26 cm
  Regular price
  2,190 Lekë
  Regular price
  4,380 Lekë
  Sale price
  2,190 Lekë
  •Materiali: alumini•Sipërfaqe që nuk ngjit•Përmasat: 26 x 26 x 4.2 cm