Tigan NATURE

Regular price
2,290 Lekë
Regular price
Sale price
2,290 Lekë

Sku : 3560238388020

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

•Ky tigan ka një diametër prej 20 cm+dorezë dhe një lartësi prej 7 cm