Set thikash, 6 copë

Regular price
790 Lekë
Regular price
1,580 Lekë
Sale price
790 Lekë

Sku : 8718158872180

Hurry! Only
-1
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Set fantastik thikash me mbajtese druri 
•Seti përfshin: 5 thika çelik inoks (33 cm, 33 cm, 25 cm, 23 cm dhe 19 cm)
•Gërshërë kuzhine: 21 cm
•Mbajtëse druri: 6 x 21 x 10 cm për t'i mbajtur thikat gjithmonë të rregullta