Si të blej online

Mire se vini ne Smartline. Këtu do të shihni disa informacione si te blini online. Ky dyqan online është krijuar për të ju dhënë një shpejtësi në blerjen e produkteve. Ju bëni blerjen në faqe dhe porosia juaj bëhet gati, për pak orë vjen te ju pa patur nevoje të levizni nga shtëpia. Blerja online ju lehtëson nga lëvizjet, trafiku e sigurisht ju zbret diçka nga shpenzimet tuaja. Bli Online me çmimin më të mirë!

Menyra jonë është shumë e thjeshtë

Në faqen tonë mund të paguani në dorëzim kur merni produktin pa patur nevojë për kartë krediti apo debiti.

  • Ju vetëm duhet të shtoni produktin në shportë dhe klikoni vazhdoni me blerjen.
  • Vendosni të dhenat tuaja të sakta.
  • Zgjidhni paguaj në dorëzim dhe kryeni blerjen.