Të tjera

Filtro

Filtro

Disponueshmëria
Çmimi

L
L
 • Tripod
  1,495 Lekë
  1,495 Lekë
  •Funksionon me Bluetooth,përmban një telekomandë të lëvizshme•Për të bërë foto dhe video, shtypni butonin në telekomandë•E rrotullueshme 120°•Zgjatet nga 19-70 cm
 • Termometer dixhital
  459 Lekë
  0 Lekë
  459 Lekë
  •Përmasat: 12.4 x 1.8x, 0.9 cm
 • Qiri aromatik xmas
  519 Lekë
  0 Lekë
  519 Lekë
 • Termometër
  2,495 Lekë
  2,495 Lekë
  •Për të rriturit, fëmijët dhe për foshnje •Matje e shpejtë në 1 sekondë•Ruan 32 matjet më të fundit•Matja e temperaturës bëhet thjesht duke e drejtuar sensorin e pajisjes në sipërfaqen që do të ...
 • Gërshërë x4
  639 Lekë
  639 Lekë
  •Sasia: 4 copë•Përmasat: 25, 21, 14 dhe 12 cm
 • Set me topa për Krishtlindje
  1,495 Lekë
  1,495 Lekë
  •Sasia: 50 copë •Përmasat: 6 cm
 • Aksesor makinë Led
  969 Lekë
  969 Lekë
  •Diametri: 6.4 cm•Me fishë USB
 • Veshje fosfor me 8 drita Led
  1,139 Lekë
  1,139 Lekë
  •Ky jelek kalon mbi supet, gjoksin, shpinën dhe rreth belit tuaj i cili siguron që ju të jeni qartë të dukshëm në errësirë•Jeleku i vrapimit ka gjithsej 8 drita LED 4 në gjoks dhe 4 në shpinë•Ndriç...