Jastëk për qafën

519 Lekë
519 Lekë

SKU : 8711252417226

0
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
A vuani shpesh nga dhimbja e qafës ose e kokës dhe mund të përdorni pak relaksim? Atëherë ky jastëk për qafën dhe kokën është i përshtatshëm për ju
•Mund të përdoret edhe gjatë udhëtimeve