Krevat NORA

23,900 Lekë
47,800 Lekë
23,900 Lekë

SKU : 8697001020216

0
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Përmasat 100 x 85 x 195 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
•Ngjyra: E bardhë dhe lisi