Krevat për fëmijë BIRDHOUSE

Regular price
27,900 Lekë
Regular price
55,800 Lekë
Sale price
27,900 Lekë

Sku : 223417

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Krevati ofron mundësinë e përdorimit deri në moshën 12 vjeçare
•Krevati garanton një cilësi maksimale dhe jetëgjatësi
•Përmasat: 174 x 110 x 84 cm