Ruajtës Ushqimesh me rrota

Regular price
1,890 Lekë
Regular price
Sale price
1,890 Lekë

Sku : 8718158637444

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

 •Ena ka nga të dyja anët hapje dhe mbyllet hermetikisht
 •Ka 6 rrota dhe është e lehtë për t'u transportuar
 •Mekanizëm i përshtatshëm
 •Përmasat:17 x 60 x 80 cm