Set masazhi, 3 në 1

Regular price
890 Lekë
Regular price
1,780 Lekë
Sale price
890 Lekë

Sku : 8711252179285

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Kjo pajisje mini masazhi 3 në 1 është mjaft e vogël për ta marrë me vete
Ofron mundësi të ndryshme masazhi për shkak të kokave të këmbyeshme
Vjen me 3 koka të ndërrueshme:
2 prej tyre me lloje të ndryshme reliev dhe një kokë të rrumbullakët, të sheshtë me funksion ftohës
Kompleti i masazhit punon me 2 bateri AAA, të cilat nuk përfshihen