Pasqyrë me 21 drita LED

Regular price
640 Lekë
Regular price
1,280 Lekë
Sale price
640 Lekë

Sku : 8711252139838

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Pasqyrë e palosshme
•Pasqyrë me dy anë
•Zmadhimi  1x dhe 10x
Materiali plastikë
*Ngjyra: e bardhë, dritë e bardhë e ftohtë
•Furnizimi me energji elektrike: Kabllo USB (i përfshirë)
*Gjatësia e kabllit USB përafërsisht: 40 cm