Puzzle

Regular price
639 Lekë
Regular price
Sale price
639 Lekë

Sku : 8711252268040

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

•Fëmija juaj mëson pamjen dhe strukturën e kafshëve duke kombinuar të gjithë elementët e formave prej druri
•Për fëmijë 1-3 vjeç