Kuba ndërtues

Regular price
1,139 Lekë
Regular price
Sale price
1,139 Lekë

Sku : 8711252270012

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Seti përbëhet nga 75 kuba, i cili ofron orë argëtimi për fëmijën tuaj.
•Shumë ngjyra, forma dhe madhësi të ndryshme stimulojnë shqisat e fëmijës suaj dhe struktura duket e ndryshme çdo herë.