Kuba ndërtues

Regular price
969 Lekë
Regular price
Sale price
969 Lekë

Sku : 8711252270005

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Seti përbëhet nga 50 blloqe, i cili ofron orë argëtimi për fëmijën tuaj.
•Shumë ngjyra, forma dhe madhësi të ndryshme stimulojnë shqisat e fëmijës suaj dhe struktura duket e ndryshme çdo herë.