Karrige pikniku e palosshme

Regular price
1,495 Lekë
Regular price
Sale price
1,495 Lekë

Sku : 8711252396866

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Karrige e palosshme me kornizë metalike dhe ndenjëse prej kanavacash
•Gjatësia e karriges së kampingut të palosur në çantën e ruajtjes: afërsisht 85 cm