Tenxhere gatimi, 3.5L

Regular price
6,490 Lekë
Regular price
13,800 Lekë
Sale price
6,490 Lekë

Sku : 8711252181707

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Kapaciteti: 3.5 litra
•Kapak qelqi
•Enë qeramike
•Drita treguese
•Mënyrat e ngrohjes: joaktive, e ulët, e lartë dhe e ngrohtë
•Funksionimi mekanik
•Fund kundër rrëshqitjes
•Forma: ovale
•Gjatësia e kordonit: afërsisht 90 centimetra
•Fuqia: 240 W
•Tensioni: 220-240 Volt, 50-60 Hz