Set shërbimi, 10 pjesë

Regular price
1,290 Lekë
Regular price
2,590 Lekë
Sale price
1,290 Lekë

Sku : 8719987587948

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Mund të jetë një ide e shkëlqyer dhuratë
•Set me 6 tasa në një dërrasë bambuje, kompletuar me 3 lugë
•Materiali: qelqi dhe qeramike
I gjithë kompleti vendoset në një dërrasë bambuje me dorezë
• Dërrasë bambu me përmasa: 37 x 17,5 cm
•3x tasa qeramike: 6,5 x 6,5 x 3 cm
•3x tasa qelqi: 6,5 x 6,5 x 5 cm