Set furce tualeti dhe mbajtëse letre higjenike INACUA

Regular price
2,090 Lekë
Regular price
Sale price
2,090 Lekë

Sku : 8430540960403

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

 •Përmasat: 22x80cm
 •Materiali: Çelik, plastik