Set aksesorë pastrimi, 7 copë

Regular price
2,190 Lekë
Regular price
4,380 Lekë
Sale price
2,190 Lekë

Sku : 8711252127187

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

Me këtë set 7-pjesësh  ju keni të gjitha mjetet e pastrimit në shtëpi
•Dorezë teleskopike (e rregullueshme nga 68 cm në maksimum 120 cm)
•Lëshues dyshemeje me leckë me mikrofibër (madhësia 42 cm × 12 cm)
•Fshirëse dritaresh me këmbëz dhe leckë mikrofibër (përmasat 32 cm × 20 cm)
•Pastrues i lakueshëm me kokë mikrofibër (madhësia 58 cm × 10 cm)
•I përshtatshëm për dysheme të lëmuara: pllaka, gurë (natyral), drurë, mermer, laminat