Ngrohëse uji, 1L

1,790 Lekë
3,580 Lekë
1,790 Lekë

SKU : 8711252181035

0
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Kapaciteti: 1 litër
•Fuqia: 800-1000W
•Kordoni i fiksuar
•Dalje automatike
•Mbrojtje nga tharja dhe mbinxehja
•Drita treguese
•Kapaku i bllokimit të sigurisë