Lojë edukative

Regular price
1,495 Lekë
Regular price
Sale price
1,495 Lekë

Sku : 8711252267975

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

•Luaj dhe mëso, ariu prej druri është një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar numrat dhe renditjen e duhur