Kuti magazinimi me kapak dhe rrota

Regular price
1,790 Lekë
Regular price
Sale price
1,790 Lekë

Sku : 8720573387507

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim

•Kapaciteti: 60 L