Grillë elektrike, 1200-1400 W

Regular price
6,900 Lekë
Regular price
5,980 Lekë
Sale price
6,900 Lekë

Sku : 8711252182247

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Fuqia: 1200-1400W
•Tensioni 220-240 / 50 Hz
•Veshje jo ngjitëse
•8 tigane dhe spatul
•Përmasat 36 x 23 cm