Pajisje fitnes për krahet

Regular price
889 Lekë
Regular price
Sale price
889 Lekë

Sku : 8711252268606

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
•Seti përbëhet nga 2 copë
•Është një mjet fitnesi që përdoret për të trajnuar dhe forcuar duart, gishtat dhe parakrahët
•Mund të jetë i dobishëm për atletët, muzikantët, njerëzit me lëndime të duarve që kërkojnë të përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm të duarve