Set servisi

Regular price
459 Lekë
Regular price
Sale price
459 Lekë

Sku : 8711252475189

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Ky komplet i enëve prej 18 copë plastike për fëmijë
•Përmban: 6 thika për fëmijë, 6 pirunë dhe 6 lugë për fëmijë,
•Duke e bërë atë ideal për fëmijët në faza të ndryshme të zhvillimit, 4-12 muajsh gjithashtu 1-3 vjeç, madje edhe për të rriturit