Gira 2kg

1,495 Lekë
1,495 Lekë

SKU : 8711252269627

0
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Ngjyra: kuqe
•Materiali: vinyl/gome
•Përmasat: 18 x 8 x 7 cm
•Ideale për fizioterapi dhe rehabilitim
•Stërvitni muskuj të ndryshëm
•Stervitje me pesha
•E përkryer për ushtruesit fillestarë