Bërëse kafeje, 350 ml

Regular price
740 Lekë
Regular price
1,480 Lekë
Sale price
740 Lekë

Sku : 8711252053837

Hurry! Only
0
units left in stock!
Reassurance Image
Transport Falas
Reassurance Image
Kujdes Klienti
Reassurance Image
Transport i shpejtë
Reassurance Image
Pagesë në dorëzim
Lehtë për t'u përdorur dhe pastruar
Material qelqi me bazë çeliku inox
Kapaciteti: 350 ml
Përmasat: 12x7x18 cm