Porosit Online - Suport: (355) 68 20 30 909

icon

TRANSPORT

në të gjithë Shqipërinë

icon

PAGESË NË DORËZIM

paguaj kur merr produktin

icon

OFERTA

Përfitoni ulje deri në 70%!

Cart

Lekundese, SWING XXI, Grey

Sale!

Lekundese, SWING XXI, Grey

7990 L

Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
Ndërtim alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë
Mundësuar nga bateritë 4xAAA
Kabllo USB i përfshirë
Gjatësia e kabllit 1.5 m
Rrip sigurie me 5 pika lidhje
Rregullimi i rripit me 3 hapa
Mbulesa e rripit me sfungjer
4 këmbë që nuk rrëshqasin
Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
Muzikë qetësuese e ngarkuar
Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
5 shpejtësi rrotullimi
Shirit koke i ndashem
2 maskota të ndashme
Jastëk i lëvizshëm
Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
Në përputhje me EN 16232: 2013 A1: 2018

Compare
SKU: 5901691957350 Categories: , ,

Share this product

Description

Për fëmijët deri në 6 muaj dhe me peshë deri në 9 kg. 5 shpejtësi lëkundjeje, melodi të integruara, funksione të kohëmatësit: 8, 15, 30 minuta. Lëvizja mund të lidhet nëpërmjet një kablloje USB ose nëpërmjet fuqisë së baterisë.

Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
Ndërtim alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë
Mundësuar nga bateritë 4xAAA
Kabllo USB i përfshirë
Gjatësia e kabllit 1.5 m
Rrip sigurie me 5 pika lidhje
Rregullimi i rripit me 3 hapa
Mbulesa e rripit me sfungjer
4 këmbë që nuk rrëshqasin
Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
Muzikë qetësuese e ngarkuar
Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
5 shpejtësi rrotullimi
Shirit koke i ndashem
2 maskota të ndashme
Jastëk i lëvizshëm
Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
Në përputhje me EN 16232: 2013 A1: 2018

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 13x62x78
E shpalosur: 55x62x72,5
Vendi: 80 x 40

Pesha: 3.2 kg